Når man kigger tilbage på de ting man har lavet, kan det være svært at sige hvor noget startede og noget sluttede. Artiklen om Lille Mortens Ballondans udgør på mange måder en milepæl i min børnemusikkarriere. Jeg var på daværende tidspunkt begyndt på 2. år på musikkonservatoriet i Aalborg, og i samarbejde med Simon Lindegaard og en lederrepræsentant fra Ikast Kommunes børnehaver, fik jeg stablet en kæmpe Spil Dansk-børnekoncert på benene. Over 700 børnehavebørn og pædagoger mødte op til koncerten, hvor jeg for første gang skulle afprøve min tilgang til børnemusik med band.

Lille Morten’s Ballondans var ydermere det første og største arrangement af sin art, hvor jeg selv havde været med helt fra idé til planlægning, organisering og afvikling. Et af mine første projekter som iværksættende musiker.

I bandet var mine gode venner og daværende medstuderende Jens Ulrich Madsen, Michael Andersen og Magnus Krogh samt en af vores undervisere Martin Granum, ophavsmand til Den Lille Abe fra cd’en Live med Lille Morten og Stjernene, som blev resultatet af mit arbejde med bandet Lille Morten og Stjernerne.

Læs mere om selve koncerten i denne artikel fra Herning Folkeblad.