I starten af 2008 blev jeg ringet op af bibliotekar Birgit Kastbjerg fra Aalborg Bibliotekerne. De havde fuld gang i et historieprojekt for børn i kommunen, og manglede en børnekoncert til at støtte op om projektet. Sammen kom vi op med konceptet omkring “Gi’ mig en historie”-koncerterne, hvor jeg komponerede 8 helt nye sange og lege, inspireret af bøgerne i bibliotekets historiekampagne. Det var bøger som Halfdans ABC, Min Mormors gebis, Thomas Windings bedste historier, Cykelmyggen Egon og mange flere.

I forbindelse med projektet spillede jeg 8 koncerter på bibliotekerne i Aalborg, og disse koncerter blev for alvor startsskuddet på min karriere som børnemusikant. Jeg har siden spillet koncerter for børn og deres voksne rundt i hele landet på biblioteker, børnehaver, festivaler, spillesteder med mere.

Følg mit arbejde med børnemusikken på www.mortenmusik.dk